015 214 31 41

Nizeing Speelautomaten

Een flipperkast in het café

Actieve mensen komen graag op een plek waar iets leuks te beleven is. Een afwisseling van praatje, drankje, activiteiten en het leggen van sociale contacten.
Een flipperkast in uw horecagelegenheid kan voor een toestroom van actieve nieuwe klanten zorgen en dus voor een verhoging van uw omzet.

Door het laten plaatsen van een flipperkast kunt u zich onderscheiden van andere gelegenheden die zo'n geweldig apparaat niet hebben,
want wáár kan je tegenwoordig eigenlijk nog fatsoenlijk flipperen in Nederland?

De flipperkast, neergezet op een juiste plaats, heeft een decoratieve functie, werkt sfeerverhogend en vergroot de mogelijkheid om sociale contacten te leggen. Toegegeven, u heeft er een geschikte plaats voor nodig (ca. 0,80 x 1,50 m.) maar de benodigde ruimte is veel kleiner dan voor een biljart of dartbaan.

Omzetverhoging

Vaak wordt er gedacht: "wat levert de inworp in zo'n flipperkast mij nu eigenlijk op.... die paar euro's..."
Maar dat is te kort door de bocht!
Uw extra omzet wordt namelijk niet alleen gegenereerd door de inworp in de flipperkast maar door de extra bezoekers en de drankjes die zij consumeren. Onder een genoeglijk potje flipperen!

Het uitgebreide assortiment dat Paul Niezing Automaten beschikbaar heeft, varierend van splinternieuw tot antiek, en de enthousiaste wijze van ondernemen in de regio Den Haag - Rotterdam zullen daar zeker aan bijdragen.
** Ms. PacMan ** Mr.Do! ** Galaxians **